Go Back   The Ford Barn > General Discussion > Model A (1928-31)

Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-15-2018, 12:55 PM   #1
Russ/40
Senior Member
 
Russ/40's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Santee, California
Posts: 2,836
Default Something is different

I suspect it is just me, but I'm perceiving the threads are not displaying as they used to be.
I must not be understanding the CP options. I would like to view the threads in a format that when I leave the page ( always being signed in ) and come back from , say another site, that the threads in bold type will only be those that have had additions to them since I was last on the page. All other threads, read or not from a prior visit, that I read and not read will be in light text.

Am I making myself clear????? How do I set the options in this manner.
Russ/40 is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2018, 01:06 PM   #2
Bob C
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Location: So Cal
Posts: 6,244
Default Re: Something is different

If I leave and just come back they are still bold but if you refresh the ones
that you have looked at will not be in bold.

Bob
Bob C is offline   Reply With Quote
Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)
Old 02-15-2018, 01:16 PM   #3
1crosscut
Senior Member
 
1crosscut's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Lincoln, Nebraska
Posts: 1,212
Default Re: Something is different

Things have changed it seems with the new server. When you are done browsing the site go to the top and click on Quick Links. Click on Mark Forums Read and then click on the forum you are going to close. Next time only new posts will be highlighted when you open it. An extra couple of steps but it seems to work.
__________________
Dave

It'll feel better when it quits hurting.
1crosscut is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2018, 02:03 PM   #4
BillLee/Chandler, TX
Senior Member
 
BillLee/Chandler, TX's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: The sticks of east Texas
Posts: 448
Default Re: Something is different

Quote:
Originally Posted by 1crosscut View Post
Things have changed it seems with the new server. When you are done browsing the site go to the top and click on Quick Links. Click on Mark Forums Read and then click on the forum you are going to close. Next time only new posts will be highlighted when you open it. An extra couple of steps but it seems to work.
That's the way it USED to work as the default. Now the forum requires the extra steps.
__________________
Bill Lee
http://www.CedarCreekAs.org
BillLee/Chandler, TX is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2018, 02:34 PM   #5
Sparky
Senior Member
 
Sparky's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Rhode Island
Posts: 602
Default Re: Something is different

Quote:
Originally Posted by 1crosscut View Post
Things have changed it seems with the new server. When you are done browsing the site go to the top and click on Quick Links. Click on Mark Forums Read and then click on the forum you are going to close. Next time only new posts will be highlighted when you open it. An extra couple of steps but it seems to work.
Thanks for the tip, I was wondering about that myself.
Sparky is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2018, 03:22 PM   #6
Purdy Swoft
Senior Member
 
Purdy Swoft's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Alabama
Posts: 7,070
Default Re: Something is different

I'm not good with computors . I wondered all day yesterday what had happened . I couldn't come back on through Google favorites as usual. Now I have go to firefox and type in the sight name to get in
Purdy Swoft is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2018, 03:39 PM   #7
1930-Pickup
Senior Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 528
Default Re: Something is different

Quote:
Originally Posted by 1crosscut View Post
Things have changed it seems with the new server. When you are done browsing the site go to the top and click on Quick Links. Click on Mark Forums Read and then click on the forum you are going to close. Next time only new posts will be highlighted when you open it. An extra couple of steps but it seems to work.
Yep, that works. I was confused too! Thanks 1crosscut.
1930-Pickup is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2018, 03:46 PM   #8
Magicbox51
Senior Member
 
Magicbox51's Avatar
 
Join Date: Jun 2017
Location: Walla Walla, WA
Posts: 463
Default Re: Something is different

I liked it the old way. I wonder why the forum behavior changed just from going to a new server, unless they changed some global parameters on how the forum operates.
__________________
-Bill G
Magicbox51 is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2018, 04:28 PM   #9
Russ/40
Senior Member
 
Russ/40's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Santee, California
Posts: 2,836
Default Re: Something is different

Is it a coincidence the forum now runs just like Mitch`s forums?
Russ/40 is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2018, 06:52 PM   #10
Tom Wesenberg
Senior Member
 
Tom Wesenberg's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Mpls, MN
Posts: 27,316
Default Re: Something is different

Quote:
Originally Posted by Russ/40 View Post
Is it a coincidence the forum now runs just like Mitch`s forums?
Not for me. So far the only change I see is that I have to sign in every time I come here.
Tom Wesenberg is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2018, 07:02 PM   #11
SSsssteamer
Senior Member
 
SSsssteamer's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Sedro-Woolley, WA
Posts: 898
Default Re: Something is different

I use Chrome for a search engine and like before, it takes me to Ford Barn site by just clicking on "Ford Barn" in my favorites box. Except, my "didn't read yet" threads are still being highlighted, and now I know how to get that back. Thank you for this great Ford website.
SSsssteamer is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2018, 08:24 PM   #12
Larry Jenkins
BANNED
 
Join Date: Feb 2015
Location: East Central Iowa
Posts: 1,275
Default Re: Something is different

Quote:
Originally Posted by Tom Wesenberg View Post
Not for me. So far the only change I see is that I have to sign in every time I come here.
Tom.. Me too. Until I hit the "remember me" box. Now in all the time.
__________________
Good enough.. Isn't.
Larry Jenkins is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2018, 09:44 AM   #13
Ray in La Mesa
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Location: La Mesa Ca
Posts: 749
Default Re: Something is different

I used to go through Safari to Fordbarn but now have to go through Chrome and the previously read threads are still in bold type. I hate changes !
Ray in La Mesa is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2018, 10:24 AM   #14
Steve Plucker
Senior Member
 
Steve Plucker's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Walla Walla, Washington USA
Posts: 5,377
Default Re: Something is different

Quote:
Originally Posted by Purdy Swoft View Post
I'm not good with computors . I wondered all day yesterday what had happened . I couldn't come back on through Google favorites as usual. Now I have go to firefox and type in the sight name to get in
Same here but I used Internet Explorer and it worked and looked great...why the changes I have no idea...Wish Ryan would explain.

Pluck
__________________
www.plucks329s.org

Walla Walla (WA) Sweet A's since 1993

MARC/MAFCA member since 1978

Ford Model AA Truck Club since 1998

(LIONEL/MTH Toy Train Collector, Orange Crush Soda Collector, Steel Beer Can Collector, Old Gas Pump Collector)
Steve Plucker is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2018, 10:31 AM   #15
Gary WA
Senior Member
 
Gary WA's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Clinton,WA/Whidbey Island
Posts: 2,799
Default Re: Something is different

Mine works as it has in the past, no problems
Attached Images
File Type: jpg walter dripping nose.jpg (19.0 KB, 0 views)
__________________
www.whidbeymodelaclub.com
Gary WA is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2018, 10:52 AM   #16
California Travieso
Senior Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: Moreno Valley, CA
Posts: 562
Send a message via Yahoo to California Travieso
Default Re: Something is different

I use Safari and I alway had that problem. Sometimes the thread I read was bold when I came back and sometime it was not. I just got used to scrolling down the list each time I come back. I also look at the name of the last poster and the date.

I think in my case it is just a Safari quirk. I think you have to refresh Safari to make it work properly. There are not too many new posts on Ford Barn so it's not a big problem for me.

David Serrano
California Travieso is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)


All times are GMT -5. The time now is 11:30 PM.