Go Back   The Ford Barn > General Discussion > Model T (1909-1927)

Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-19-2021, 08:40 PM   #1
39portlander
Senior Member
 
39portlander's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Suth'N Maine
Posts: 1,863
Default Logo lights...

Got the rear running lights working, very bright. Will get the brake and turn signals wired and ready for some summer driving.

Will be nice to not have to use hand signals....I don't think many people even know what they are
Attached Images
File Type: jpg IMG_0424.JPG (87.9 KB, 32 views)
39portlander is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2021, 07:02 PM   #2
mercman from oz
Senior Member
 
mercman from oz's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Queensland, Australia
Posts: 5,938
Default Re: Logo lights...


Can't miss those rear lights. Good idea to add them as the originals are real dim.
mercman from oz is offline   Reply With Quote
Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)
Old 06-20-2021, 07:27 PM   #3
JoeBauer
Member
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 68
Default Re: Logo lights...

Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)
Nice install!
JoeBauer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)


All times are GMT -5. The time now is 10:21 PM.