Go Back   The Ford Barn > To The Editors > The Test Forum

Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-05-2017, 12:27 PM   #1
37fatfender
Senior Member
 
37fatfender's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Mesquite, NV / Gurnee, IL
Posts: 252
Default Long running script errors?

I don't know why but using the forum has been a real pain in the A__ lately. I'm continually getting script errors. Is it the forum? my computer? or ?
37fatfender is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2017, 01:10 PM   #2
redmodelt
Senior Member
 
redmodelt's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Portland OR
Posts: 4,832
Default Re: Long running script errors?

Sent you a suggestion that might help.
__________________
I know the voices aren't real but damn they have some good ideas!
redmodelt is offline   Reply With Quote
Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)
Old 02-05-2017, 04:52 PM   #3
37fatfender
Senior Member
 
37fatfender's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Mesquite, NV / Gurnee, IL
Posts: 252
Default Re: Long running script errors?

Thanks, I got it and i am making progress...............rrrrrg. Flatheads are so much simpler.
37fatfender is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2017, 02:05 AM   #4
redmodelt
Senior Member
 
redmodelt's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Portland OR
Posts: 4,832
Default Re: Long running script errors?

Ok! I am on dial up and just got done doing an update, took several hours down loading. I had tried 4 times before.
__________________
I know the voices aren't real but damn they have some good ideas!
redmodelt is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)


All times are GMT -5. The time now is 05:36 AM.