Go Back   The Ford Barn > General Discussion > Model A (1928-31)

Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-14-2017, 03:30 AM   #1
Charlville
Senior Member
 
Charlville's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: West Berkshire, United Kingdom
Posts: 328
Default Odd pipe in oil gallery, any ideas please?

Just pulled the tappet cover off to fit an oil filter kit and where the pipe is to be located for the oil filter feed a pipe has already been fitted and is pointed down into the timing cover. Now maybe it had an oil filter kit fitted previously or there were oiling issues? Either way I want to remove the pipe to fit the pipe for the oil filter kit. But now worried that I may cause an issue by doing so. Car has a Simmons Power Head not sure if this makes any difference?

Thoughts welcome please
Attached Images
File Type: jpg IMG_0249.jpg (64.4 KB, 234 views)
File Type: jpg IMG_0250.jpg (76.8 KB, 215 views)
__________________
Kevin Flood
West Berkshire UK
Member MAFCGB, VHRA & Brooklands Museum Trust
Listen to me on The Classic Car show on Americas Web Radio here

Sporadic progress on My 1929 Sport Coupe can be found here
http://automotiveamerican.com/
Charlville is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)


All times are GMT -5. The time now is 02:51 AM.