Go Back   The Ford Barn > To The Editors > Questions & Suggestions

Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-27-2019, 02:41 PM   #1
woodrow
Senior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 134
Default Transmission question/1955 Ford Victoria

After driving around town couple of days ago I noticed when I was pulling away from a stop sign that the transmission has a whir sound. (probably spelled that wrong). The transmission seemed to work fine but I'm wondering if that is telling me there is a problem---hasn't done that before. I'd appreciate suggestions if you have them. Thanks
woodrow is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2019, 03:09 PM   #2
Charlie Stephens
Senior Member
 
Join Date: May 2010
Location: Southern California
Posts: 6,135
Default Re: Transmission question/1955 Ford Victoria

You posted in a forum intended for questions to the editors. You need to post here: https://www.fordbarn.com/forum/forumdisplay.php?f=5

Back to the question: Did you check the fluid level in the transmission? If it is low you are hearing air bubbles and foam.

Charlie Stephes
Charlie Stephens is offline   Reply With Quote
Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Sponsored Links (Register now to hide all advertisements)


All times are GMT -5. The time now is 05:09 AM.