The Ford Barn

The Ford Barn (https://www.fordbarn.com/forum/index.php)
-   Early V8 (1932-53) (https://www.fordbarn.com/forum/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Forum Isuue=Possibly?? (https://www.fordbarn.com/forum/showthread.php?t=223758)

GOSFAST 06-30-2017 10:41 AM

Forum Isuue=Possibly??
 

Using Win XP and Mozilla for browser, as of this morning keep getting "404 Not Found" error message??

Am presently using different computer to login!

Thanks, Gary in N.Y.

P.S. Just curious anyone else having any issues in this area??

JM 35 Sedan 06-30-2017 10:46 AM

Re: Forum Isuue=Possibly??
 

Just googled Fordbarn and clicked on forum and got on using my cell phone. Can't get on using my normal bookmark link.

B-O-B 06-30-2017 10:57 AM

Re: Forum Isuue=Possibly??
 

I keep it in my favorites & just click on it & here I wuz no problems

51 MERC-CT 06-30-2017 11:19 AM

Re: Forum Isuue=Possibly??
 

Quote:

Originally Posted by B-O-B (Post 1492696)
I keep it in my favorites & just click on it & here I wuz no problems

What are you using for a browser?

marko 06-30-2017 11:33 AM

Re: Forum Isuue=Possibly??
 

i have been having the same problem to. using modzilla, every 4th attempt i'm able to get in

Bill 06-30-2017 11:44 AM

Re: Forum Isuue=Possibly??
 

My 404 notice said it was a security certificate issue. Outage lasted less than an hour. Probably a vapor lock issue...:rolleyes:

TJ 06-30-2017 11:48 AM

Re: Forum Isuue=Possibly??
 

Quote:

Originally Posted by Bill (Post 1492705)
My 404 notice said it was a security certificate issue. Outage lasted less than an hour. Probably a vapor lock issue...:rolleyes:

Got the same message. Finally got on. Is it the Russians again? ROFL

Darrell S 06-30-2017 12:24 PM

Re: Forum Isuue=Possibly??
 

Global warming or climate change is causing the Russians to do this.

50fordcoupeman 06-30-2017 12:45 PM

Re: Forum Isuue=Possibly??
 

Darrell.................I think you are right. A protest should correct this :)

dwaynec 06-30-2017 01:00 PM

Re: Forum Isuue=Possibly??
 

With Safari I got a certificate error. Probably just a certificate that expired. Must have gotten fixed or updated as I am not getting the error anymore.

BUBBAS IGNITION 06-30-2017 01:03 PM

Re: Forum Isuue=Possibly??
 

i THINK IT WAS A CONDENSOR SHORTED.....WORKING FINE THIS AFTERNOON....

Vintage Copper 47 06-30-2017 01:17 PM

Re: Forum Isuue=Possibly??
 

Quote:

Originally Posted by GOSFAST (Post 1492691)
Using Win XP and Mozilla for browser, as of this morning keep getting "404 Not Found" error message??

Am presently using different computer to login!

Thanks, Gary in N.Y.

P.S. Just curious anyone else having any issues in this area??

Still happening.. I had to find an old saved thread to get in.. just now!

RalphG 06-30-2017 01:27 PM

Re: Forum Isuue=Possibly??
 

Its ok now (noon) but earlier this morning I got the "not safe site" warning and it would not open. There was a link to click on to go back to safe site yeah right. Probably spammers. Using google chrome.

48fordnut 06-30-2017 01:34 PM

Re: Forum Isuue=Possibly??
 

Ryan said they were working on the servers.

Seth Swoboda 06-30-2017 01:37 PM

Re: Forum Isuue=Possibly??
 

[QUOTE=BUBBAS IGNITION;1492717]i THINK IT WAS A CONDENSOR SHORTED.....WORKING FINE THIS AFTERNOON....[/QUOTE

Are you saying fordbarn won't start? I'ts running Skips coil and Bubbas crab distributor. I've checked everything and all it does it backfire and no start!!:)

Ol' Ron 06-30-2017 07:55 PM

Re: Forum Isuue=Possibly??
 

Nope, that's what I'm uzing

GB SISSON 06-30-2017 09:55 PM

Re: Forum Isuue=Possibly??
 

I run my laptop on 6v positive ground. It turns over a bit slower than most, but always starts. The worst part is with the vacuum keyboard and the speed of it when I'm typing uphill, which is pretty much the only way I type these days....

51504bat 07-01-2017 08:07 AM

Re: Forum Isuue=Possibly??
 

Quote:

Originally Posted by GB SISSON (Post 1492959)
I run my laptop on 6v positive ground. It turns over a bit slower than most, but always starts. The worst part is with the vacuum keyboard and the speed of it when I'm typing uphill, which is pretty much the only way I type these days....

Check your ground connections and make sure you're running heavy enough cables!

Bored&Stroked 07-01-2017 09:39 AM

Re: Forum Isuue=Possibly??
 

Definitely low compression and a weak starter . . . time for a rebuild!

XP = Nightmare: Actually you should really consider getting off of XP - as it is a 'hackers dream' as far as virus', etc.. This is the reason why Europe and 3rd World countries get hit really hard with new global virus releases (as they're not up to date in many cases).

Recommendation: Try to get to Window 10 with all the latest security patches, set it up for auto-updates and get a GOOD virus protection package like 'Bit Defender'.

If Stuck on XP: Also, Microsoft stopped updates for XP in 2014, but recently released a set of emergency updates to help prevent some of the globally destructive 'ransomware' attacks for infecting XP. At the very least - apply these updates.

Cool Hand Lurker 07-01-2017 04:00 PM

Re: Forum Isuue=Possibly??
 

Quote:

Originally Posted by GB SISSON (Post 1492959)
I run my laptop on 6v positive ground. It turns over a bit slower than most, but always starts. The worst part is with the vacuum keyboard and the speed of it when I'm typing uphill, which is pretty much the only way I type these days....

If you have trouble typing uphill, try typing in reverse..........


All times are GMT -5. The time now is 11:57 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.